Prijslijst receptie
Carpaccio
Samenstelling:
Carpaccio van rund
Balsamico (gereduceerd of crema)
Carpaccio van rund
Zongedroogde tomaat
Extravierge olijfolie
Pijnboompitten
Parmezaanse kaas (vers geschaafd)
Mini houten lepelbordje / wegwerpbordje
€1,50
Glaasje gerookte zalm
Samenstelling:
Gerookte zalm (fijngesneden)
Fijn gesnipperde rode ui
Dille of bieslook
Citroen en lichte dressing (evt. crème fraiche of olijfolie)
Serveer in wegwerp aperitiefglaasje + mini vorkje / prikker
€1,50
Glaasje "Garnalencocktail"
Samenstelling:
Verse grijze garnalen
Fijn geciseleerde kropsla
Kersttomaatje in kwartjes
Hard gekookt eitje (fijngehakt)
Keuze: Mayonaise of Cocktailsaus
Serveer in wegwerp aperitiefglaasje + mini vorkje / prikker
€2,0
Glaasje garnaaltjes met advocadocrème
Samenstelling:
Romige avocadocrème (avocado, limoensap, peper/zout)
Blokjes gerookte zalm of grijze garnalen
Mini wegwerp aperitiefglaasje + mini vorkje/prikker
€2,0
Glaasje gerookte zalm met mascarpone-crème dille
Samenstelling:
Blokjes gerookte zalm
Mascarponecrème (mascarpone + citroen + peper/zout) of kruidenkaas als alternatief
Dille of bieslook ter afwerking
Serveer in wegwerp aperitiefglaasje met mini vorkje / prikker
€1,5
Lepeltje gerookte eendenborst, mango, balsamico, pecannoot, limoen en rucolla
Samenstelling:
Fijne plakjes gerookte eendenborst
Verse mango in kleine blokjes
Balsamico (crema of reductie)
Pecannoten (grof gehakt)
Limoen (rasp of druppel sap)
Rucola (mini topje voor afwerking)
Geserveerd op wegwerp-houten lepelbordje
€2,0
Zalmpraline
Samenstelling:
Dun gesneden gerookte zalm als buitenmantel (bol/praline)
Vulling:
Gerookte paling (fijngesneden)
Granny Smith-appel (heel fijne brunoise)
Sjalot (superfijn)
Notenolie
Bieslook
Topping-saus: mayonaise met appelsap & ciderazijn (licht fris & romig)
Serveer op wegwerp-hapjesbordje / mini vorkje
